Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.01.2019.

14:05

Borusija više neće prodavati igrače Bajernu

Borusija iz Dortmunda odlučila je da više ne dozvoli transfere najboljih fudbalera u redove najvećeg rivala minhenskog Bajerna, piše Bild.

Izvor: B92

Autor:B92

Borusija više neće prodavati igrače Bajernu
Foto: Getty Images

Nakon što su "milioneri" ranijih godina puštali zvezde tima Roberta Levandovskog, Matsa Humelsa i Marija Gecea u Minhen, čelnici kluba Hans Joakim Vacke i Mihael Cork sada su prelomili da u narednim godinama neće pojačavati protivnika u borbi za šampionsku titulu u Nemačkoj.

Poslednji primer to i pokazuje, Kristijan Pulišić još letos nije hteo da produži ugovor u trenutku kada ga je hteo Bajern, ali je Borusija sačekala da se javi drugi klub i posle ponude Čelsija napravila dogovor vredan 64 miliona evra.

Bavarski gigant godinama je navikao da uzima najbolje fudbalere širom Nemačke i tako slabi rivale, ali je Borusija odlučila da stopira sve moguće odlaske iz Dortmunda u Minhen.

Upravo je Borusija posle 17 kola prva na tabeli Bundeslige sa šest bodova više od Bajerna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve