Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.01.2019.

22:55

Siti rutinski pobedio Vulvse, dva gola Žezusa

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su Vulverhempton na Etihadu sa 3:0 u poslednjem meču 22. kola engleske Premijer lige.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Siti rutinski pobedio Vulvse, dva gola Žezusa
Getty images

Siti je dominirao tokom meča u kom je posle rutinskog prvog poluvremena usledilo dosadnih pola sata u drugom, a tim Pepa Gvardiole je kao na auto-pilotu kontrolisao dešavanja na terenu.

Golove za svetlo plave postigli su Gabrijel Žezus u prvom poluvremenu i Konor Koudi koji je auto-golom postavio konačan rezultat.

Brazilac je prvo gol postigao u desetom minutu meča kada je lepo ispratio prodor i oštar pas sa Liroja Sanea i iz peterca uklizavanjem pogodio mrežu. Siti do 2:0 stiže u 39. minutu kada je isti igrač bio precizan sa bele tačke posle faula nad Rahimom Sterlingom.

U međuvremenu je direktan crveni karton dobio Vili Bouli zbog oštrog starta nad Bernardom Silvom i već tada se nazirao pobednik. Konačnih 3:0 Koudi postavlja u 78. minutu kada je glavom zatresao svoju mrežu posle centaršuta De Brejnea.

Siti sada opet ima četiri boda manje od vodećeg Liverpula i sa 53 boda zauzima drugo mesto u ligi. Vulverhempton je 11. sa 29 bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve