Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.01.2019.

15:32

Tončev i Radnički spasavaju Sinđelić od gašenja

Trećeligaš OFK Sinđelić iz Niša, kome preti gašenje, zakazao je vanrednu sednicu Skupštine kluba da preispita odluku o istupanju iz Srpske lige Istok.

Izvor: B92

Autor:B92

Tončev i Radnički spasavaju Sinđelić od gašenja
Foto: Starsport

Rukovodstvo kluba odlučilo se na takav potez nakon poziva prvog čoveka Radničkog iz Niša Ivice Tončeva i njegovog obećanja da će pružiti svu neophodnu pomoć kako se ne bi ugasio najstariji klub u Nišu, samo tri meseca od proslave 100. rođendana.

"Teška odluka o gašenju kluba i osećaj potpunog poraza bi zbog pomoći Radničkog i Tončeva mogao biti zamenjen osećajem trijumfa jer smo uspeli da spasimo klub od gašenja. Filmski rasplet sudbine našeg kluba biće nam veliki podstrek da redefinišemo i unapredimo Sinđelić, a u tome svakako očekujemo i veliku pomoč Radničkog", navodi se u saopštenju Sinđelića i sportskog direktora Zorana Anđelkovića.

Sinđelić se našao u problemu zbog duga od 30.000 evra prema bivšem fudbaleru Aleksandru Komadini, koji je dobio sudski spor.

Fudbaleri OFK Sinđelića su u dva navrata igrali Prvu ligu Srbije (drugi rang takmičenja) i dva puta stizali do četvrtfinala Kupa. Prvi deo sezone 2018/19. završili su na desetom mestu tabele Srpske lige Istok.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve