Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.01.2019.

19:35

Puača počeo pripreme sa 24 omladinca Zvezde

Omladinci Crvene zvezde počeli su sa pripremama za drugi deo sezone 2018/2019. a tim Nikole Puače broji 24 igrača.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Puača počeo pripreme sa 24 omladinca Zvezde
Foto: FK Crvena zvezda

I takmičarske ambicije i razvoj igrača za seniorski tim ostaju ciljevi predstojećih meseci u kojima će Zvezda opet probati da izbori Evropu.

Puača kaže da je osnova tima ostala ista, te da se bazira na momcima 2001. godišta, ali i da se očekuje tek nekoliko novajlija.

"Osim odlaska Bratislava Živkovića stručni štab se nije menjao u odnosu na jesen. Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim Žiletu na svemu što je uradio, svi smo napredovali kroz rad sa njim. Dobio je priliku koja se ne odbija i želim mu mnogo sreće, a mi nastavljamo gde smo stali u prethodnom periodu. Sve ide svojim tokom, imali smo veoma zahtevnu jesen, uz veliki broj utakmica u Evropi. Internacionalni izazovi ostavili su traga na igre u domaćem prvenstvu pa se nadam da ćemo još bolji biti tokom proleća", rekao je strateg crveno-belih omladinaca.

Zapaženu ulogu iza juga Marakane tokom prvog dela sezone imao je mladi fudbalski arhitekta Mateja Stojanovic od kojeg se očekuje da i u 2019. predstavlja jednu od struna tima.

"Rad novog stratega nam je poznat kako iz prethodne polusezone tako i iz Kadetske lige Srbije koju smo osvojili pod njegovom komandom. Znamo šta da očekujemo kao i šta se očekuje od nas. Motivisani krećemo u pripreme za proleće i sa pregršt motiva među kojima je primarni da odbranimo državni tron",
istakao je mladi vezni fudbaler.

Stojanović je naglasio značaj koji na njega i saigrače ima učešće u UEFA Ligi mladih.

"Iskustvo iz Lige šampiona je veoma dragoceno. Uz lekcije koje smo jesenas savladali olakšavajuća okolnost je i znatno rasterećeniji raspored. Na početku sezone bilo nam je potrebno određeno vreme da se prilagodimo na borbe na dva fronta, ali i na takmičenje sa starijim rivalima. U međuvremenu smo se adaptirali i očekujem da budemo glavni konkurent za prvo mesto"
, naveo je Stojanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve