Predrag Sikimić novi napadač Voždovca

Fudbalski klub Voždovac saopštio je da je napadač Predrag Sikimić novi igrač tog kluba.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto: Starsport
Foto: Starsport

Sikimić je sa "zmajevima" potpisao jednogodišnji ugovor.

"U Voždovcu sam prvi put igrao 2015. godine kada sam se vratio sa Tajlanda, i utisak je tada, kao i sada da klub konstantno napreduje u svakom smislu. U timu je i dalje par momaka koji su igrali sa mnom kada sam prvi put došao, tako da sam se i sada jako brzo adaptirao. Voždovac je jednostavno takva sredina, da se igrač oseća prijatno, kako zbog saigrača, tako i zbog ljudi koji rade u klubu da obezbede najbolje moguće uslove za rad igrača", rekao je Sikimić.

Sikimić je pre dve godine odličnim igrama i golovima u dresu Voždovca privukao pažnju Crvene Zvezde, koja je bila odlučna u tome da dovede iskusnog centarfora, i u tome uspela.

Kao neko ko je promenio dosta klubova u Srbiji, Sikimić je napravio paralelu izmedju Voždovca i ostalih klubova,

"Voždovac je klub koji se izdvaja od ostalih, stabilan je klub i u poslednjih godina napravio je neke odlične transfere što je dokaz da se u klubu dobro radi. Moglo bi se reći da je Voždovac klub koji se izdvaja i organizacioni i infrastrukturno i da spada u sam vrh srpskog fudbala".

Voždovac je zimsku pauzu dočekao na 11. mestu na tabeli Super lige Srbije.

"Klub po svim parametrima zaslužuje da bude u gornjem delu tabele, toga smo svi svesni i sa saigračema ću raditi na tome da proleće svi u klubu dočekamo u mnogo boljem raspoloženju", rekao je Sikimić.

Voždovac će prvi deo priprema za nastavak sezone provesti u Beogradu, dok je za 27. januar planiran put u Antaliju, gde je na rasporedu odigravanje četiri prijateljska meča sa inostranim klubovima.

strana 1 od 2 idi na stranu