Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 10.01.2019.

18:42

Bilbao pojačava tim za borbu za opstanak u LaLigi

Španski fudbaler Ibaj Gomes napustio je Alaves i vratio se u redove Atletik Bilbaa za 3,5 miliona evra koliko je iznosila otkupna klauzula.

Izvor: B92

Autor:B92

Bilbao pojačava tim za borbu za opstanak u LaLigi
Foto: Getty Images

Gomes se odlučio na po malo neočekivan potez pošto je napustio četvoroplasirani tim na tabeli i pojačao redove tima koji je na 17. poziciji i koji se bori za opstanak.

On je sa klubom, koji je napustio 2016. godine, potpisao ugovor na tri i po godine. Gomes je postigao 19 golova za Alaves od dolaska iz Bilbaa.

"Znam da mnogi neće razumeti moju odluku i da neće deliti moje mišljenje... Zahvaljujem Alavesu na svemu, taj klub će uvek biti u mom srcu, ali vreme je da se vratim kući", rekao je Gomes.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve