Nova vest
Fudbal

Subota, 05.01.2019.

22:34

Vornok: Sramota i nekultura Liverpula, na TV sam video vest o Klajnu

Menadžer Kardifa Nil Vornok rekao je da je Liverpul pokazao "nedostatak kulture" u vezi sa prelaskom Natanijela Klajna u Bornmut.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Vornok: Sramota i nekultura Liverpula, na TV sam video vest o Klajnu
Getty images

Klajn je trebalo da pojača Kardif i ode kod Vornoka koji ga je trenirao u Kristal Palasu. To se nije desilo jer je u petak Klajn otišao na pozajmicu u drugi klub.

"To je sramota. Bio sam razočaran Natanijelom Klajnom, jer sam poznavao igrača i kod mene je debitovao. Ali nisam samo razočaran tim momkom, već i Liverpulom koji me nije zvao niti mi išta rekao. Da ja vidim na televiziji da je sve gotovo, nakon što sam uradio sve što treba i pošto su mi obećali da je on moj igrač ove nedelje, to je sramota i nedostatak kulture", rekao je Vornok za BBC Radio Vels.

Dvadeset sedmogodišnji bek je kod Vornoka debitovao u Palasu 2008. godine, a ove sezone je za Liverpul odigrao samo jedan meč.

Prednost je umesto njega dobio mlađi Trent Aleksander-Arnold koji se odlično pokazao kod Jirgena Klopa. "Redsi" su i dalje na vrhu tabele sa četiri boda više od Mančester sitija, dok je Kardif u osetljivijoj poziciji pri dnu tabele.

Kardif je na 17. mestu, a Bornmut, u koji je Klajn otišao je 12. On je debitovao za Bornmut u porazu od Brajtona, 3:1 u trećoj rundi FA kupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve