Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.01.2019.

16:30

"Da sad vidim 'stručnjake', zbog 'srpskog Falkaa' svi veruju Terziću"

Luka Jović, napadač Ajntrahta iz Frankfurta i reprezentacije Srbije, u intervjuu za "Mozzart sport" osvrnuo se na period u Crvenoj zvezdi.

Izvor: B92

Autor:B92

EPA-EFE/RONALD WITTEK

Jović igra fantastično od početka sezone i prvi je strelac Bundeslige, zbog čega se najveći klubovi na svetu otimaju za njega.

On ipak nije zaboravio kako su ga mnogi kritikovali kada ga je Zvezdan Terzić prozvao "srpskim Falkaom".

"Kako da ne. Posle svega, sada svi veruju u Terzića zbog tih teorija i smelih prognoza koje je izrekao u tada teškom trenutku za mene. Bilo mi je teško kada se setim perioda u Zvezdi, kada nam nikako nije išlo ni na terenu ni van njega. Sećate se da je bila sprdnja oko tog nadimka, i nemate pojma koliko mi je drago što sam pokazao da mogu da igram fudbal na top nivou. A voleo bih da vidim danas sve te 'stručnjake", rekao je Jović za "Mozzart sport".

Njega je pohvalio i Aleksandar Mitrović.

"Hvala mu na komplimentima. Mitar je veliki radnik i dobar igrač. Što se mene tiče, mislim da sam zaslužio da dobijem više prostora u reprezentaciji Srbije i zbog kvaliteta, a i zbog forme u klubu. U Ajntrahtu igram dobro, pokazujem svoje pravo lice, a na selektoru je da odluči koliko ću igrati za Srbiju", dodao je Jović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve