Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.12.2018.

19:20

Pogba procvetao pod Solskjerom – Junajted silan na Old Trafordu

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Bornmut sa 4:1 u 20. kolu Premijer lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Pogba procvetao pod Solskjerom – Junajted silan na Old Trafordu
Foto: Getty Images

Francuski vezni igrač Pol Pogba odigrao je još jedan sjajan meč od kada je na klupu "crvenih đavola" seo Ole Gunar Solskjer.

Pogba je dva puta zatresao mrežu na ovoj utakmici. Prvo je u petom minutu Rašford sjajno prošao, a Francuz postavio nogu i prosledio loptu u gol.

Do drugog pogotka nije se čekalo puno. Erera je poslao savršen centaršut u kazneni prostor, a tamo je Pogba bio najviši i sjajnim udarcem glavom savladao Asmira Begovića.

Junajted je nastavio sa furioznom igrom i u 45. minutu na semaforu bilo je 3:0. Matić je lepo proigrao Marsejala, koji je još lepše pronašao Rašforda za trostruko vođstvo.

Bornmut je u drugom minutu nadoknade preko Akea uspeo da smanji zaostatak na 3:1. Sa ovim rezultatom otišlo se na pauzu.

U nastavku ekipa Ole Gunara Solskjera uspela je da postigne još jedan gol, a strelac na asistenciju Pola Pogbe bio je Romalu Lukaku u 72. minutu. Ispostaviće Belgijanac je postavio ovim pogotkom konačan rezultat.

Mančester je ostvario treću pobedu zaredom i ima 35 bodova, dok je Bornmut dvanaesti sa devet manje.

Ekipa sa Old Traforda u narednom kolu gostuje Njukaslu, dok Bornmut čeka ekipu Votforda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve