Nova vest
Fudbal

Subota, 29.12.2018.

16:54

Sergej izvukao Lacio, osam "komada" u Sasuolu

Fudbaleri Lacija odigrali su nerešeno (1:1) protiv Torina na domaćem terenu u 19. kolu italijanskog prvenstva.

Izvor: LN

Autor: LN

Sergej izvukao Lacio, osam
EPA-EFE/GIUSEPPE LAMI

Lacio je prekinuo niz od dve pobede zaredom i polusezonu završio na četvrtoj poziciji, poslednjoj koja vodi u Ligu šampiona.

Posle prvog poluvremena u kojem nije viđeno puno zanimljivih situacija, prvo je Ćiro Imobile propustio veliku šansu u 44. minutu, da bi Aćerbi igrao rukom u trećem minutu sudijske nadoknade.

Loptu je na belu tačku stavio Andrea Beloti i bio precizan, pa je torinski tim otišao na poluvreme sa minimalnom prednošću.

U drugom poluvremenu heroj Rimljana bio je Sergej Milinković-Savić, koji je "evrogolom" u 62. minutu doneo izjednačenje, a ispostaviće se i bod svojoj ekipi. Opširnije o njegovom podvigu pročitajte OVDE.

Do kraja utakmice viđen je još jedan sporni detalj – crnogorski reprezentativac i desni bek Lacija Adam Marušić dobio je direktan crveni karton u 86. minutu, dok je Saša Lukić za Torino ušao u 71. minutu i nešto kasnije zaradio i žuti karton.

Pobede su odneli i rivali Lacija u borbi za LŠ, Inter i Roma.

Inter je minimalnim rezultatom bio bolji od Empolija na gostovanju, a njima je pobedu doneo Keita Balde, strelac gola protiv Napolija u prošlonedeljnom derbiju. On je postigao gol u 72. minutu i doneo pobedu "nerazurima".

Roma je sa 2:0 slavila na gostovanju Parmi. Posle 0:0 na poluvremenu, "vučica" je dodala gas u nastavku igre i postigla dva gola. Prvi je bio delo Kristantea u 58, a drugi Čengiza Indera u 75.

Srpski fudbaler Aleksandar Kolarov odigrao je svih 90 minuta za Romu i dobio žuti karton u završnici prvih 45 minuta.

Najzanimljiviji meč kola odigrali su Sasuolo i Atalanta, gde su gosti bili bolji sa čak 6:2. Golove za domaći Sasuolo postigao je Dankan, dok je, uz Zapatu, Gomeza i Maćinija, het-trik upisao slovenački fudbaler Josip Iličić.

Iličić je ušao u igru u 62. minutu, a onda od 74. pa sve do kraja uspeo da postigne sva tri pogotka.

Kjevo je savladao Frozinone minimalnim rezultatom, Đenoa i Fiorentina odigrali su bez golova, dok je Udineze sa 2:0 bio bolji od Kaljarija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve