Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.12.2018.

17:00

Ronaldo sprečio prvi poraz Juventusa u Seriji A

Fudbaleri Juventusa odigrali su 2:2 protiv Atalante u 18. kolu Serije A.

Izvor: PT

Autor: PT

Ronaldo sprečio prvi poraz Juventusa u Seriji A
Foto: Getty Images

Šampion Italije izbegao je prvi poraz u domaćem šampionatu zahvaljujući Kristijanu Ronaldu.

"Stara dama" povela je u drugom minutu preko Đimsitija koji je postigao autogol. Atalanta je do poluvremena uspela da izjednači preko Duvana Zapate u sa rezultatom 1:1 otišlo se na pauzu.

Na startu drugog perioda igre šok za goste. Prvo Rikardo Betankur dobija drugi žuti, odnosno crveni karton, a samo tri minuta kasnije Zapata je doveo u vođstvo klub iz Bergama.

Juventusu je do kraja bio otežan posao jer su gubili i imali igrača manje, međutim uspeli su da izjednače. Ronaldo je u 65. ušao u igru i samo trinaest minuta kasnije postigao je gol.

Ekipa Masimilijana Alegrija u nadoknadi vremena je uspela da dođe i do preokreta, ali je gol poništen zbog ofsajda. Juventus je i dalje prvi sa 50 bodova, dok Atalanta ima duplo manje.

Sergej Milinković-Savić odigrao 74. minuta u pobedi nad Bolonjom (2:0). Golove za "nebesko plave" postigli su Felipe Luis u 30. i Senad Lulić u 90. minutu.

Od ostalih rezultata Fiorentina je izgubila od Parme, a Milenković je igrao samo 39. minuta, Sampdorija je savladala Kjevo, odnosno Kaljari ekipu Đenoe.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve