Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.12.2018.

15:30

Fulamu samo bod – Mitrovićev šut za pobedu zaustavljen na liniji

Fudbaleri Fulama remizirali su 1:1 (0:0) sa Vulverhemptonom, na premijeri tradicionalnog kola za "Boksing dej" u Engleskoj.

Izvor: AK

Autor: AK

Fulamu samo bod – Mitrovićev šut za pobedu zaustavljen na liniji
Foto: Getty Images

U sjajnom meču na Krejven Kotidžu Aleksandar Mitrović nije imao sreće da prekine golgeterski post i donese trijumf Fulamu.

Najbolji srpski fudbaler u 2018. je minut pre kraja sjajno reagovao nakon ispucavanja golmana Rika, primio loptu i izborio poziciju za šut pored dvojice igrača Vulvsa, savladao je i golmana, ali je njegov šut zaustavljen ispred gol linije.

Mitrović je imao sjajnu gol šansu i krajem prvog poluvremena, sam je sebi obezbedio poziciju, ali nije dobro finiširao, njegov udarac levom nogom je išao pravo u golmana Vulvsa.

Fulam je poveo 16 minuta pre kraja golom Rajana Sesenjoa, ali nije prošlo ni deset minuta kada je Sais iskoristio sjajno ubacivanje lopte u peterac i poravnao.

Fulam je remizirao drugo kolo u nizu, treći put u poslednjih pet, te ostao bez trijumfa šesto uzastopno kolo, pa je i dalje pri dnu tabele sa samo 11 bodova, jednim više od Hadersfilda koji kasnije gostuje Mančester junajtedu.

S druge strane, Vulvsi su na deobi osme pozicije sa Bornmutom sa po 26 bodova, a uoči gostovanja Totenhemu na Vembliju.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve