Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.12.2018.

15:15

"Molim se da Nejmar dođe u Barsu, divim se njegovom profesionalizmu"

Brazilski vezista Artur jedan je od onih koji bi ponovo voleli da vide Nejmara u Barseloni.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Getty Images

Nejmarovo ide redovno poslednjih meseci ide u istoj rečenici sa povratkom u LaLigu, a spekuliše se samo sa imenom stadiona i boji dresa gde bi Nejmar otišao.

Bilo je glasina da je i Real Madrid u priči i zainteresovan da dovede Nejmara, samo godinu i po dana nakon što je otišao iz Barselone za 222 miliona evra.

"Ja se lično molim da se on vrati, ali on im svoj život, zna šta radi i ne znam koliko su ti pregovori daleko otišli, ako ima opcija da se vrati. Meni je on prijatelj i profesionalac kome se mnogo divim pa bih bio srećan da se vrati ovde", rekao je Artrur.

Nejmar je iz Barselone "pobegao" da bi izašao iz senke Lionela Mesija, ali i u Parizu slavu mora barem ravnopravno da deli sa francuskim miljenikom Kilijanom Mbapeom.

Nejmar je ove sezone dao 16 golova na 19 utakmica u Ligi 1 gde PSŽ nema pravu konkurenciju i već do polovine sezone ima 13 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve