Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.12.2018.

20:20

Za Savića stigla ponuda Trabzona, u Zvezdi kažu "videćemo"

Turski Trabzonspor je poslao ponudu Crvenoj zvezdi vrednu milion evra, posao još nije gotov, ali se Zvezda obezbedila i u slučaju da Savić ode put Turske.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Za Savića stigla ponuda Trabzona, u Zvezdi kažu
StarSport

U klubu za B92 kažu da se još uvek čeka i poručuju kratko "videćemo".

Savićevo mesto bi mogao da popuni Nemanja Milunović koji je pre četiri dana potpisao ugovor sa crveno-belima.

Milunović se dobro pokazao u BATE Borisovu, već je igrao protiv Zvezde u Ligi Evrope i bio na radaru čelnih ljudi kluba iz Ljutice Bogdana, ali se prelazak do sada nije ostvario.

Savić je bio komandant odbrane Zvezde u poslednjih godinu i po dana od kada je došao kao slobodan igrač iz moldavskog Šerifa.

On je u Zvezdi od leta 2017. godine i zajedno sa Filipom Stojkovićem i Srđanom Babićem i Milanom Rodićem je ispratio Zvezdin povratak, prvo u Ligu Evrope, a onda i ulazak u Ligu šampiona.

Ove jeseni je propustio utakmice protiv Liverpula na Enfildu, PSŽ u Beogradu i Napolija u Italiji. U Parizu je odigrao jedno poluvreme, a protiv Napolija u Beogradu je odigrao ceo meč. Međutm, baš od tog meča ga muče povrede.

Kroz neke povrede je hteo da igra na sopstvenu odgovornost, ali su štoperski par uglavnom činili Babić i Miloš Degenek. Australijski reprezentativac će verovatno ostati u klubu pa bi Zvezda sa novim igračima formirala novi stub odbrane sa kojim bi na leto probala da ponovi uspeh od ove godine.

Savić je trenutno na odmoru između jesenjeg dela sezone i početka priprema koje Zvezdu očekuju u januaru, sa njim, ili bez njega u timu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve