Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.12.2018.

19:30

Kralju novi mandat: Zašto da i Mačva ne pokuša da igra u Evropi?

Ivica Kralj će i naredne četiri godine ostati predsednik fudbalskog kluba Mačva iz Šapca, odlučeno je posle skupštine kluba.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Kralju novi mandat: Zašto da i Mačva ne pokuša da igra u Evropi?
Foto: Starsport

On je dobio jednoglasnu podršku nakon što je klub za kratko vreme prošao put do Prve, a potom i Superlige u koju je ušao ove sezone.

Osim toga, Mačva je stigla i do polufinala Kupa Srbije.

"Nadam se da ćemo u narednoj godini načiniti i jedan iskorak više, jer to Šabac kao grad i Mačva kao klub sigurno zaslužuju. Velika zahvalnost pre svega mojim saradnicima, naravno i igračima koji su najzaslužniji za postignute rezultate. Sada moram biti poprilično oprezan jer su na početku mog prvog mandata bile optimistične izjave, da ćemo igrati Superligu do 2019.godine, a mi smo to ostvarili mnogo ranije. Sada takođe kažem da ćemo u nekom narednom periodu pokušati da napravimo iskorak poput plasmana u plejof, a u nekim narednim godinama, zašto da i Mačva ne pokuša da zaigra u Evropi", rekao je Kralj, prenosi klupski sajt.

Njegov prvi potpredsednik je Dragan Antonić, a članovi Upravnog odbora su Nenad Simić, Milan Pantelić, Slavko Radovanović, Sreten Radovanović, Jovica Vuković, Željko Vidaković, Radiša Ružić, Violeta Šestić i Dejan Isaković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve