Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.12.2018.

16:54

Arsenal se izvinio Aliju: Svi smo posramljeni

Fudbalski klub Arsenal zvanično se izvinio igraču Totenhema Deleu Aliju zbog incidenta u kojem je fudbaler pogođen flašom u glavu.

Izvor: LN

Autor: LN

Arsenal se izvinio Aliju: Svi smo posramljeni
Photo by Alex Morton/Getty Images

Arsenal je pronašao snimak na kome se vidi kako njegov navijač plastičnom flašicom gađa igrača Totenhema Dele Alija, tokom četvrtfinalne utakmice Liga kupa.

Totenhem je kao gost u londonskom derbiju pobedio Arsenal sa 2:0, a 12 minuta pošto je postigao drugi gol, Ali je pogođen u glavu plastičnom flašicom, koja je bačena sa tribine.

Arsenal je saopštio da je kamera snimila "navijača koji napušta stadion nakon što je bacio flašicu".

Arsenal je naveo da sarađuje sa policijom i da se istraga nastavlja kako bi krivac bio uhapšen. "Svi smo posramljeni zbog tog pojedinca", naveo je Arsenal u izvinjenju upućenom Dele Aliju.

Britanski mediji preneli su da Ali neće biti kažnjen zbog ponašanja, nakon što je rukama gestikulirao ka navijačima Arsenala pokazujući rezultat 2:0.

Opširnije o incidentu pogledajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve