Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.12.2018.

19:59

Crvena zvezda vraća Sumuilu u Ganu

U prvenstvenoj pauzi šampion Srbije Crvena zvezda će pokušati dodatno da se pojača, ali i skrati igrački spisak obzirom na to da neće igrati u Evropi.

Izvor: B92

Autor:B92

Crvena zvezda vraća Sumuilu u Ganu
Foto:Starsport

Crveno-beli nisu uspeli da obezbede nastavak takmičenja na evro pozornici, pa je jasno da će trener Vladan Milojević morati da reši određena pitanja u igračkom kadru.

Prvi koji bi mogao da napusti klub iz Ljutice Bogdana je štoper iz Gane, Rašid Sumaila koji je ove sezone imao malu minutažu. Očekuje se da će on biti vraćen Al-Kadsiju odakle je došao na pozajmicu.

Na poziciju štopera stiže Nemanja Milunović, tako da će on pokriti odlazak Sumaile, ali šansu bi mogao dobiti i talentovani omladinac Eraković, pošto se očekuje da će ostati Vujadin Savić, Miloš Degenek i Srđan Babić.

Koga će crveno-beli dovesti, još se ne zna, ali pominje se da uprava nije odustala od angažovanja reprezentativca Crne Gore Mirka Ivanića, koji kao i Milunović, igra za ekipu BATE Borisova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve