Stojković produžio ugovor sa Zvezdom do 2022. godine

Desni bek Crvene zvezde Filip Stojković produžio je u utorak ugovor sa klubom.

Izvor: B92, zvanični sajt Srbija
Podeli
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Iako je zimska pauza počela, u Crvenoj zvezdi se i dalje radi, pa je posle Milana Pavkova paraf na novu saradnju stavio i momak ponikao u omladinskoj školi.

Stojković je produžio vernost na još tri i po godine, pa novi ugovor traje do leta 2022.

Produžetak saradnje overio je u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

"Mogu da kažem da sam presrećan što sam potpisao ugovor i što sa tolikom dozom sreće idem na zasluženi odmor. Moram da napomenem kako želim svim saigračima da se dobro odmore i da se svi vrate zdravi, nasmejani i spremni za početak zimskih priprema, što želim i sebi", rekao je Stojković i dodao:

"Sigurno da možemo da nadmašimo dosadašnje uspehe, kako individualno, tako i timski. Sve što smo uradili do sada je podstrek za budućnost koja će nam, verujem, doneti mnogo lepih stvari. Prethodnih 18 meseci je najlepših u mom životu i ovaj dan kada sam produžio ugovor sigurno ću posebno pamtiti. Radujem se novim druženjima sa saigračima na terenu i najboljim navijačima na svetu".

I sportski direktor Mitar Mrkela istakao je zadovoljstvo što je Stojković produžio vernost voljenom klubu.

"Izuzetno je važno što je Stojković produžio ugovor. Za nas je prioritet u ovom prelaznom roku da igrači kojima ugovori ističu na leto potpišu sada nove. Već smo završili sa Pavkovim, a danas i sa Stojkovićem. U pregovorima smo sa još nekim igračima. Veoma je važno da zadržimo igrače koji čine glavno jezgro i koji su nosili sve prethodnih godinu i po dana, i zbog terena i zbog svlačionice, jer oni znaju kako se osvajaju trofeji u Crvenoj zvezdi. Stojković je odigrao veliki broj utakmica na desnom beku, a pokazao je i da jako dobro može da igra i štopera, pa će i u budućnosti biti veoma važan za naš tim kao i do sada što je bio. Žule je odrastao u Zvezdi i zna šta je Crvena zvezda, znam ga iz mlađih selekcija kada je imao 13 godina, i to je ono što je klubu potrebno i što će i u budućnosti da gaji", naglasio je Mrkela.

strana 1 od 2 idi na stranu