Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.12.2018.

10:45

Predsednik PSŽ se žalio Čeferinu zbog koreografije "delija"?

Predsednik Pari Sen Žermena Naser Al-Kelaifi navodno se žalio predsedniku UEFA zbog koreografije navijača Crvene zvezde u Beogradu.

Izvor: B92

Autor:B92

Predsednik PSŽ se žalio Čeferinu zbog koreografije
Foto: Getty Images

Al-Kelaifiju je navodno zasmetala poruka "Looking for something" iznad koje su se nalazili šeik i kamila.

Kako prenosi portal Telegraf, Al-Kelaifi je iz lože stadiona "Rajko Mitić" dva puta zvao Aleksandra Čeferina kako bi se požalio na diskriminaciju u Beogradu.

Portal prenosi da je Čeferin poručio Al-Kelaifiju da ne vidi ništa sporno u transparentu kojim su "delije" aludirale na pokušaj PSŽ da osvoji Ligu šampiona, jer je poruka pokazivala ka istoku gde je bilo ispisano "1991", što je godina u kojoj su crveno-beli osvojili "ušati" trofej.

Nakon ubedljive pobede PSŽ u Beogradu sa 4:1, kojom su "Sveci" izborili osminu finala LŠ, Al-Kelaifi nije pominjao transparent sa severne tribine.

"Srećan sam zbog rezultata, ostvarili smo svoj cilj. Ponosan sam na igrače, trenera, pokazali su dobar karakter. Ponosan sam što smo pokazali da smo sjajan tim. Rezultat u Liverpulu am je dao dosta samopouzdanj. Vrlo je važno da promenimo sliku PSŽ",
rekao je Al-Kelaifi francuskim medijima posle utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve