Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 17.12.2018.

22:15

Napredak podnosi prijavu protiv Lalatovića Disciplinskoj komisiji FSS

Fudbalski klub Napredak iz Kruševca saopštio je da se ne oseća odgovornim za incident na konferenciji za novinare posle utakmice sa Radničkim iz Niša.

Izvor: PT

Autor: PT

Napredak podnosi prijavu protiv Lalatovića Disciplinskoj komisiji FSS
Foto: YTSS@Miroslav Ðorðeviæ

Tada se trener niškog kluba Nenad Lalatović sukobio sa "novinarom lokalnog portala".

"Fudbalski klub Napredak se ne oseća odgovornim za incident koji je nastao na konferenciji za novinare nakon završene utakmice, jer se incident desio između trenera FK Radnički Nenada Lalatovića i novinara lokalnog portala Stevana Milutinovića", navodi se u saopštenju na sajtu Napretka.

Radnički je danas u Kruševcu pobedio Napredak sa 2:1, a posle utakmice, na konferenciji za novinare došlo je do verbalnog sukoba i psovki između Lalatovića i jednog novinara.

Lalatović je prvo burno reagovao na pitanje portaprolke kluba Valentine Vasić "da li je srednji prst pokazao rukovodstvu Radničkog, rukovodstvu Napretka, ili navijačima Napretka, obzirom da su svi sedeli na zapadnoj tribini".

"On je verbalno napao Valentinu Vasić, iznoseći niz uvreda, koje se jasno vide i čuju na snimku. Na Lalatovićevu konstataciju da su mu navijači psovali decu, jedan od prisutnih akreditovanih novinara lokalnog portal Stevan Milutinović je, izazvan nastupom Lalatovića, opsovao trenera Radničkog, koji mu je uzvratio nizom psovki, da bi onda usledila uvreda službenom licu kluba Valentini Vasić, rečima: 'Budalo poremećena'", piše u saopštenju.

Napredak je naveo da je takvo ponašanje trenera Radničkog "u najmanju ruku neprihvatljivo, imajući u vidu da je Lalatović bio trener Napretka", ali i jer ga je, kako piše, kruševački klub promovisao kao trenera.

"Vređanjem službenog lica kluba, na potpuno privatnoj osnovi, bez bilo kakvih argumenata, pokušavajući da opravda svoje sramno ponašanje na terenu tokom utakmice, Lalatović je još jednom pokazao svoju 'kulturu'. Protiv Nenada Lalatovića Valentina Vasić će podneti prijavu disciplinskoj komisiji FSS", navodi se.

Fudbalski klub Napredak najstrožije je osudio ponašanje trenera Nenada Lalatovića i novinara Stevana Milutinovića i "smatra ga neprimerenim ljudima koji se bave sportom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve