Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.12.2018.

22:00

Milojević: Godinu završili kako smo je i započeli

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević ocenio je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Čukarički.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević: Godinu završili kako smo je i započeli
Starsportphoto

Milojević je dodao da je zadovoljan što su crveno-beli završili godinu na pravi način.

"Čestitam mojim igračima i Čukaričkom, posebno svima koji su pokušali da naprave ovakav teren kakav je mogao. Radili su, čistili su sneg, da omoguće da se odigra utakmica. Koliko je moglo, utakmica je bila sadržajna i kvalitetna, mislim da smo zasluženo pobedili i završili godinu kako smo i započeli", rekao je Milojević za televiziju "Arena sport".

Zvezda je večeras pobedila Čukarički sa 2:1, u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva, koje je završila na prvom mestu, kao jedina neporažena ekipa.

Trener Čukaričkog Simo Krunić bio je nezadovoljan posle meča, a upitan da li ima šta da zameri svojim igračima, rekao je: "Normalno da nemam svojim igračima sta da zamerim".

"Čestitam im na odigranom, borili su se celu utakmicu. Normalno da nismo mogli da pariramo Zvezdi sa 10 igrača, a čak i tada smo pokušavali da stvaramo šanse. Čestitao bih im na svemu što su pružili ove godine", naveo je Krunić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve