Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.12.2018.

15:17

Veliki preokret u Subotici – Spartak u 95. iz penala do pobede

Fudbaleri Spartaka iz Subotice pobedili su Voždovac sa 3:2, u 21. kolu Superlige Srbije.

Izvor: PT

Autor: PT

Veliki preokret u Subotici – Spartak u 95. iz penala do pobede
Foto: Starsport

Utakmica je trebalo prvobitno da bude odigrana u subotu, međutim zbog velikih snežnih padavina pomerena je za nedelju.

Spartak je do trijumfa uspeo da dođe posle velikog preokreta, pošto su na poluvremenu gubili sa 2:0. Golove za beogradski tim postigli su Luković u 28. i Zličić u 42. minutu.

Subotičani su uspeli u 62. minutu da smanje na 1:2 preko Obradovića, dok je Torbica u 77. izjednačio.

Činilo se da će ostati ovaj rezultat i posle isteka nadoknade, međutim sudija Bojan Nikolić je pokazao na belu tačku u 95. minutu i Nemanja Ćalasan je realizovao jedaneasterac.

Voždovac je posle ovog meča ostao na 11. mestu sa 19 bodova, dok je Spartak na poziciji ispod sa istim brojem poena.

Inače, Spartak iz Subotice je u prošlosti "bojkotovao" sudiju Bojana Nikolića, pošto nisu bili zadovoljni kada je u maju mesecu ove godine odlučeno da on sudi meč Spartaka i Crvene zvezde.

Ekipa s severa Srbije protiv Zvezde nije izvela najjači sastav jer nisu hteli da rizikuje kartone, izjavio je tada sportski direktor kluba Ljubiša Dunđerski.

"Kad smo videli da će (ne)pravdu da deli Bojan Nikolić, a poučeni smo iskustvom sa utakmica u Ivanjici i u Subotici, na utakmici protiv Vojvodine, kad je delio kartone igračima koji su samo prošli pored njega, odlučili smo da ne rizikujemo. U timu neće biti Nikolića, Čečarića, golmana Ostojića i Torbice jer svima preti suspenzija ukoliko budu dobili javnu opomenu", rekao je Dunđerski.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve