Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.12.2018.

10:15

Macari: Da nije Juve, nego bilo ko drugi, dobili bismo penal ili dva

Šef stručnog štaba Torina Valter Macari rekao je da je njegov tim odigrao ravnopravno sa moćnim Juventusom.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Macari: Da nije Juve, nego bilo ko drugi, dobili bismo penal ili dva
Getty images

On preispituje kako to da VAR soba nije reagovala u nekim situacijama tokom meča u kojima smatra da je njegov tim oštećen.

Juve je na kraju meč i dobio golom iz penala koji je realizovao Kristijano Ronaldo.

"Imam samo pohvale za svoju ekipu jer su igrali rame uz rame sa 'tenkom' kakav je Juventus. U ovakvim utakmicama, sitnice prave razliku. Izgubili smo Sirigua u ranoj fazi, Ikaco je odigrao dobro. Šteta što smo izgubili bod koji smo zaslužili", rekao je Macari.

Macari smatra da se bodovi mogu "štrpnuti" Juventusu samo ako potceni protivnika.

"Jedan nesrećni incident se pokazao odlučujućim. Možda je trebalo da sude penal ili dva u našu korist, mi smo svakako imali taj utisak. U ostalim utakmicama, VAR bi vratio i pregledao snimke da bi se analizirale te situacije. Beloti je skočio da odigra glavom što mu je specijalnost i gde ima veliku šansu da da gol. I onda ako vas gurnu u vazduhu, ja to vidim kao čist penal. Ljudi kažu da se žalimo, ali od prošlog puta je bio sastanak u vezi sa VAR tehnologijom i od tada generalno proveravaju. Beloti i Zaza su protestovali i tražili pregled", rekao je Macari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve