Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.12.2018.

10:19

Slika iz Humske stigla do Ostrva – Englezi pišu o grudvanju VIDEO

Fudbaleri Partizana i Mačve u petak su odigrali meč u veoma teškim uslovima, a slika iz Humske prenela se i u kolevku fudbala – Englesku.

Izvor: PT

Autor: PT

Slika iz Humske stigla do Ostrva – Englezi pišu o grudvanju VIDEO
Foto: Starsport

Britanski "The Sun" napisao je vest o ovoj utakmici, a glavna tema im je bila to što su navijači Partizana bacili više desetina grudvi na pomoćnog sudiju.

Kao i što je rečeno, utakmica je igrana skoro dva sata, dva puta je prekidana kako bi se linije terena očistile, a sve zbog senga koji neprestano pada nekoliko dana.

U drugom poluvremenu navijači Partizana su odlučili "da se zabave" i glavni arbitar je morao na kratko da prekine meč jer su njegovog pomoćnika gađali grudvama. Kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

Ovaj meč kasnije će izazvati veliku buru u javnosti jer su sutradan utakmice odložene zbog lošeg stanja terena i iz Partizana su najavili izlaskom iz Superlige zbog "dvostrukih aršina".

U poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata za sada je odigrana samo utakmica u Humskoj, a uskoro će se znati da li će se i ostali mečevi odigrati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve