Nova vest
Fudbal

Subota, 15.12.2018.

13:45

Superliga: Zbog snega odložene četiri utakmice

Sneg je očigledno bio jači od fudbala ovog vikenda u Superligi. Nekoliko mečeva je odloženo zbog nevremena, između ostalih i meč u Novom Sadu.

Izvor: B92

Autor:B92

Superliga: Zbog snega odložene četiri utakmice

Vojvodina i Proleter su trebali da igraju od 15 časova, ali od toga nema ništa.

"Utakmica 21. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Proletera, koja je bila planirana za 15 časova, odložena je zbog obilnih snežnih padavina i nepostojanja elementarnih uslova za odigravanje fudbalskog meča. Novi termin odigravanja ove utakmice biće saopšten naknadno", saopštila je Vojvodina.

Iz istih razloga odloženi su i mečevi koji je trebalo da počnu u 13 časova, između Zemuna i Dinama iz Vranja, odnosno u Lučanima, između Mladost i Rada.

Neće se igrati ni u Subotici gde je u 17 časova trebalo da se sastanu Spartak i Voždovac, tako da je trenutno jedino u toku susret između Radnika i Bačke, dok se očekuje odluka vezana za duel Čukarički - Crvena zvezda, ali je najverovatnije da će i ona biti odložena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve