Nova vest
Fudbal

Subota, 15.12.2018.

13:30

Valverde naredio, Dembele ne sme da gasi mobilni

Ne prestaju nevolje za fudbalera Barselone Usmana Dembelea. Nedugo pošto ga je Barselona kaznila zbog kašnjenja na trening, uvela mu je još jednu restrikciju.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Valverde naredio, Dembele ne sme da gasi mobilni
Photo by Clive Rose/Getty Images

Dembele, koji je od početka sezone kasnio veliki broj puta na jutarnji trening neće više smeti da gasi mobilni telefon i to po striktnoj naredbi trenera.

Ernestu Valverdeu se nikako ne dopada ponašanje francuskog fudbalera, ali je do sada pokazao da ima prilično jake nerve, čak je i zadovoljan njegovim igrama.

Međutim, kako je Dembele zavisnik od video igara i često ostaje uz kompjuter do ranih jutarnjih časova, španski stručnjak mu je skrenuo pažnju da ne sme ubuduće da gasi mobilni telefon, kako bi neko iz kluba stalno bio u mogućnosti da stupi sa njim u kontakt.

Dembele je po nekim verzijama kažnjen čak sa 200.000 evra, a po nekim sa upola manjom sumom, ali sve to je u drugom planu kada Dembele igra kako ume. Valverde tu nema šta da mu zameri, ali ukoliko ne koriguje svoje ponašanje prema obevazama, verovatno će ubrzo morati da potraži drugi klub.

Dembele je ove sezone u svim takmičenjim aodigrao 20 utakmica i postigao devet golova uz pet asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve