Nova vest
Fudbal

Subota, 15.12.2018.

12:30

Krunić pred Zvezdu: Zadovoljni bismo bili da ne izgubimo

Trener fudbalera Čukaričkog Simo Krunić rekao je da bi bio zadovoljan ako njegova ekipa ne izgubi u predstojećem meču protiv Crvene zvezde.

Izvor: B92

Autor:B92

Krunić pred Zvezdu: Zadovoljni bismo bili da ne izgubimo
Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog dočekuju ekipu Crvene zvezde u utakmici 21. kola Super lige Srbije, poslednjem u jesenjem delu sezone, ukoliko sneg ne odloži meč.

"Videli smo svi šta je Crvena zvezda pokazala ove jeseni, i u evropskim takmičenjima i na domaćim terenima. Ostvarili su odlične rezultate. Ovo je poslednja utakmica u godini, za nas dolazi u najbolje moguće vreme, radujemo se spektaklu. Za duel protiv Zvezde nije nam potrebna posebna motivacija", rekao je Krunić.

Čukarički je posle 20 odigranih kola četvrti na tabeli sa 39 bodova, dok je Zvezda prva sa 56.

"Trudićemo se da postignemo što bolji rezultat protiv protivnika kakav je Crvena zvezda, a zadovoljni bismo bili da ne izgubimo", rekao je trener Čukaričkog.

Upitan da li meč koji je Zvezda odigrala protiv Pari Sen Žermena može da bude prednost Čukaričkog, u smislu eventualne fizičke i emotivne istrošenosti rivala, Krunić je odgovorio: "Nikako".

"Znam da će Zvezda ozbiljno ući u utakmicu. Nema neke specijalne pripreme za duele protiv Zvezde, Partizana ili drugih rivala. Bodovi se gube i osvajaju i protiv njih, i protiv slabijih timova. Opet, jasno je da dobar rezultat protiv ovakvih protivnika ne donosi samo jedan ili tri boda, već mnogo više. Zvezda je pokazala tokom čitave sezone da ima dva podjednako dobra tima na raspolaganju, igrali su paralelno na tri fronta, sa velikim uspehom", rekao je Krunić.

Vremenski uslovi ne idu na ruku akterima meča.

"Biće težak teren za igru, to je već sada jasno. Svakako da to ne odgovara niti jednom timu, ali prilagodićemo se uslovima. Moramo da budemo maksimalno koncentrisani, da pružimo maksimum, da svaki igrač da i više nego što može u ovom trenutku", rekao je Krunić.

Kadrovska situacija u Čukaričkom je gotovo idealna, nema povredjenih igrača, a duel protiv Crvene zvezde zbog četvrtog žutog kartona propustiće samo Asmir Kajević.

"Imamo veliki fond kvalitetnih igrača na raspolaganju, i kao i uvek u takvim situacijama slatke muke oko sastava tima", rekao je Krunić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d