Nova vest
Fudbal

Petak, 14.12.2018.

17:37

Lukaku u epizodi "zaboravio sam da igram fudbal" VIDEO

Fudbaler Mančester junajteda Romelu Lukaku iza sebe ima izuzetno lošu sezonu, što nije promaklo kritičarima.

Izvor: LN

Autor: LN

Lukaku u epizodi
Photo by Dan Istitene/Getty Images

Lukaku se ove godine ističe samo po velikom broju minuta tokom kojih ne uspeva da postigne gol, a kompilacije njegovih poteza su isključivo kako bi Belgijanac bio kritikovan.

Naime, belgijski novinari su istakli Romeluove kontakte sa loptom tokom meča protiv Valensije u Ligi šampiona, "spakovali" ih sve u jedan video, a konačan proizvod nije nimalo prijatan.

Belgijanac je, inače, ove sezone na 21 utakmici postigao šest golova i zabeležio dve asistencije. On je važio za jednog od najboljih mladih napadača sveta, u Evertonu je bio jedan od najboljih u Premijer ligi, a do ove sezone i u Junajtedu je beležio dobre partije.

On je u poslednjem kolu LŠ zamenjen u 69. minutu, a nakon toga je rezervista Markus Rašford postavio na konačnih 2:1 za Valensiju.

Kako je to sve izgledao na Mestalji pogledajte u priloženom videu, pa sami zaključite šta se tačno desilo sa snažnim belgijskim napadačem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve