Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.12.2018.

16:55

Malerozni Grujić van terena do kraja januara, povredio ga saigrač

Srpski fudbaler Marko Grujić nema sreće sa povredama u dresu Herte.

Izvor: AK

Autor: AK

Malerozni Grujić van terena do kraja januara, povredio ga saigrač
Foto: Getty Images

Taman što se vratio nakon višenedeljne pauze i ušao u sjajnu formu, opet se povredio.

Vezisti Liverpula na pozajmici u Berlinu stradali su ligamenti skočnog zgloba leve noge na treningu, posle starta saigrača Vladimira Daride.

"Bila je to nesrećna situacija, Vadi me nije čak ni faulirao. Samo sam nezgodno iskrenuo zglob. Dijagnoza je loša, posebno što sam bio na putu potpunog oporavka, ali gledam samo napred, da se vratim na teren što je pre moguće", rekao je Grujić.

Grujić će morati da pauzira nekoliko nedelja, a s obzirom da će u Bundesligi 23. decembra početi zimska pauza, Srbin će se na teren vratiti tek u januaru.

Povreda je došla u lošem trenutku za Grujića, nekoliko dana nakon što je njegovim golom Herta savladala Ajntraht iz Frankfurta, a on dobio pozitivne kritike javnisti.

Grujić će propustiti duele sa Štutgartom,. Augzburgom i Bajerom u finišu jesenje polusezone, a na terenu bi trebalo opet da bude 20. januara kada će Herta na startu drugog dela sezone gostovati Nirnbergu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve