Nova vest
Fudbal

Sreda, 12.12.2018.

09:00

Mbape "iskulirao" srpske novinare, Silva neće na engleskom VIDEO

Fudbaleri Pari Sen Žermena posle pobede nad Crvenom zvezdom nisu bili previše raspoloženi za davanje izjava srpskim novinarima.

Izvor: B92

Autor:B92

Mbape
Starsportphoto

Francuski prvak je u utorak u Beogradu savladao Zvezdu rezultatom 4:1 u šestom kolu grupe C Lige šampiona.

Parižani su tim trijumfom overili prvo mesto u grupi, dok su "crveno-beli" ostali bez evropskog proleća, ali su gostujući igrači pokazali i ne baš najsvetliju stranu po okončanju susreta.

Srpski novinari čekali su u miks zoni gostujuće igrače, a kada je reporter B92 pokušao da nešto priupita Kilija Mbapea, on je samo šaljivo odmahnuo, nastavio ka delu gde su bili francuski predstavnici medija i sa njima najnormalnije razgovarao.

Tek tada je bilo moguće postaviti mu neko pitanje na engleskom jeziku, uz standardnu borbu za kolegama iz Francuske.

Kada smo već kod engleskog, kapiten PSŽ Tijago Silva nije želeo da odgovara na pitanja na ovom jeziku, a i predstavnik kluba je odmah poručio da u obzir dolaze samo ona na francuskom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d