Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.12.2018.

23:25

Gobeljić: Odličnih pola sata igre, šteta što nije bolji rezultat

Strelac gola za Crvenu zvezdu Marko Gobeljić zahvalio se navijačima na podršci i izrazio je žal što igrači srpskog šampiona nisu ostvarili bolji rezultat.

Izvor: B92

Autor:B92

Gobeljić: Odličnih pola sata igre, šteta što nije bolji rezultat
Foto: Starsport

Crvena zvezda je odigrala dobro drugo poluvreme, ali to nije bilo dovoljno da se zaustavi sjajna ekipa iz Pariza koja je još jednom pokazala svoju snagu.

"Atmosfera je bila fenomenalna, kao i uvek na našem stadionu. Bio je to još jedan spetakl. Žao mi je što nismo ostrvarili bolji rezultat", rekao je Gobeljić.

On smatra da je Crvena zvezda igrala dosta nesigurno na početku.

"Mislim da smo ušli u utakmicu sa previše respekta prema protivniku, slično kako je bilo i u Parizu. Na poluvremenu, šef nam je rekao da igramo slobodno. U drugom poluvremenu izašli smo sa željom da ispravimo stvari, igrali smo muški, rekao bih i fenomenalno nekih 25 do 30 minuta. Pokazali smo da smo ozbiljna ekipa. Da smo igrali prvo poluvreme kao što smo drugo, mislim da bi rezultat bio bolji", zaključio je Gobeljić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve