Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.12.2018.

19:25

Mertens prozvao Liverpul: Zar da me plaši natpis iznad tunela?

Fudbaleri Liverpula i Napolija igraju meč Lige šampiona na "Enfildu" koji će odlučiti o plasmanu u nokaut fazu, ali nisu svi u Napoliju impresionirani rivalom.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Mertens prozvao Liverpul: Zar da me plaši natpis iznad tunela?
Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images

Belgijanac Dries Mertens je izazvao lavinu komentara izjavama o svom ranijem gostovanju na stadionu Liverpula, još dok je igrao u ekipi Utrehta.

Mertens je za "Tajms" ispričao kako je tada reagovao kada su mu pokazali na čuveni natpis po izlasku iz tunela na stadionu, na kojem piše "Ovo je Enfild".

"Kada je reč o tom meču sa Utrehtom, sećam se kako su imali taj natpis "Ovo je Enfild". Svi su pričali samo o tome, pa sam pomislio, to mora da je nešto veliko. Prošao sam kroz tunel i pitao igrače oko sebe, pa gde je taj natpis? Rekli su mi da sam ga prošao, nisam ga ni primetio. Posle sam u drugom poluvremenu gledao taj mali natpis i pitao se, je li to zaista nešto posebno?", rekao je Mertens.

On je ipak dodao kako ovog puta očekuje mnogo bučniju publiku i grozničavu atmosferu na stadionu imajući u vidu značaj utakmice.

"Fudbal je u Italiji svetinja, na stadionima je uvek luda atmosfera, tako da smo navikli na to. Mene to samo motiviše, postoje večeri kada svi žele da pokažu najviše", zaključio je Belgijanac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve