Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.12.2018.

10:26

"Orlići" u kvalifikacijama za sledeće EP protiv Rusije i Poljske

Žrebom su određene grupe za novi ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo mlade reprezentacije Srbije.

Izvor: LN

Autor: LN

Foto: Fudbalski savez Srbije

Fudbaleri Srbije rođeni posle 1998. godine igraće u grupi sa Poljskom, Rusijom, Bugarskom, Letonijom i Estonijom, odlučeno je u sedištu UEFA u Nionu.

Novi "orlići" će u martu 2019. godine, tri meseca pre nego sadašnja generacija završi Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu, početi nove kvalifikacije u kojima će, kao i prethodnim, najteži rival biti Rusija.

Pobednici svih devet grupa obezbediće mesto na šampionatu koje se igra u Mađarskoj i Sloveniji 2021. godine, pored domaćina, dok će dva najbolja drugoplasirana tima da igraju baraž.

Žrebom u Nionu odlučeno je još da će selekcija Hrvatske sigrati u Grupi 2 kvalifikacija za EP, u kojoj su još Češka, Grčka, Škotska, Litvanija i San Marino.

Crna Gora i Makedonija su zajedno u Grupi 6 sa Španijom, Izraelom, Kazahstanom i Farskim ostrvima.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine je u Grupi 9 sa Nemačkom, Belgijom, Velsom i Moldavijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve