Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.12.2018.

20:02

PSŽ nije trenirao na Enfildu i San Paolu, ali jeste na "Marakani"

Fudbaleri Pari Sen Žermena odradili su na terenu stadiona "Rajko Mitić" poslednji trening pred utakmicu sa Crvenom zvezdom.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

PSŽ nije trenirao na Enfildu i San Paolu, ali jeste na
StarSport

Parižani gostuju srpskom šampionu u šestom kolu grupe C Lige šampiona u utorak uveče, a ovo je prvi put da su trenirali na travi gde će i igrati.

Prethodno to nisu radili pred mečeve sa Liverpulom i Napolijemm, pa je ta činjenica posebno zaintrigirala francuske novinare.

"Iz nekih logističkih razloga smo odlučili da treniramo ovde, protiv Liverpula i Napolija je bila drugačija situacija. Volimo da osetimo teren gde ćemo igrati pred meč", istakao je trener PSŽ Tomas Tuhel.

Tuhelovi igrači su se od 19 časova našli na igralištu, pa su posle zagrevanja nastavili da grupno rade sa loptom na poligonima.

Novinare je zanimalo i hoće li opet PSŽ napadati posedom i sva je prilika da hoće, mada kažu da posed ne mora ništa da znači, jer su u Beogradu drugi "slomili zube".

Tuhel nije otkrio hoće li Nejmar sto odsto igrati, već je rekao "trebalo bi". Zdravstvene probleme ima i Čupo Moting, ali su glavni igrači u polju spremni da zaigraju. Meč Zvezde i PSŽ počinje u utorak od 21 sat. Crveno-beli trenutno imaju četiri boda, a PSŽ osam.

Liverpul je ispred Zvezde na trećem mestu sa šest bodova, dok je Napoli prvi sa devet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve