Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.12.2018.

19:47

Mbape se setio iz drugog puta: Prošli put u Srbiji sam dao gol

Najbolji mladi fudbaler sveta Kilijan Mbape kaže da je pobeda nad Crvenom zvezdom u vrućoj atmosferi u Beogradu jedino važna za Pari Sen Žermen.

Izvor: B92

Autor:B92

Mbape se setio iz drugog puta: Prošli put u Srbiji sam dao gol
Starsportphoto

Mbape se nada da će i drugi put biti uspešan u Srbiji.

"Pobeda protiv Liverpula ništa neće značiti ako ne osvojimo tri boda protiv Crvene zvezde. Moramo da je overimo taj trijumf u Beogradu. U suprotnom, neće biti ništa važno", rekao je Mbape na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Novinare je zanimalo da li se seća prethodnog boravka u Srbiji i kakvu atmosferu očekuje?

"imamo iskustava u sličnim ambijentima, očekujemo vatrenu atmosferu, a što se tiče prethodnog boravka u Srbiji mislim da nikada nisam bio profesionalno u Srbiji".

Na to je usledila korekcija da je bio u Kragujevcu.

"A da, sećam se. Pobedili smo 1:0, dao sam gol, bila je to posebna utakmica".

On je istakao da su utakmice protiv Liverpula i Napolija recept kako treba igrati u LŠ.

"Da, i bolje od toga, dokazali smo da naša igra protiv Liverpula nije maksimum ni onoga što možemo dostići, treba to da radimo tokom svih 90 minuta da bismo uvek odneli što veću pobedu".

Za kraj, veruje da će igranje Nejmara biti od velike važnosti u Beogradu.

"To je dobro jer sve bolje i bolje sarađujemo, odličan igrač koji daje prednost. Tačno da nije mnogo trenirao, ali neće mu to biti problem", zaključio je Mbape.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve