Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.12.2018.

14:00

Zvezda upozorava na poseban način ulaženja na "Marakanu"

Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava pristalice da će za meč 6. kola Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom važiti poseban način ulaženja na stadion.

Izvor: LN

Autor: LN

Zvezda upozorava na poseban način ulaženja na
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Poseban način ulaženja biće samo za određene gledaoce.

Utakmica elitnog takmičenja zakazana je za utorak od 21 čas, a prilaz stadionu "Rajko Mitić" biće obezbeđen na najvišem mogućem nivou.

Iz Zvezde ističu da je važno da svi gledaoci koji imaju ulaznice za južnu tribinu za ulaz 25 (odmah uz zapadnu tribinu), prilikom ulaska koriste prilaz kapijama preko zapadne strane stadiona.

To znači iz ulice Rajka Mitića, pored Omladinske škole Crvene zvezde i mesta gde su smeštena reportažna kola, odakle će direktno posebno označenim putem stići na ulaz 25.

Pomenuta trasa je bitna kako bi se izbeglo nepotrebno zadržavanje i čekanje prilikom ulaska gostujućih navijača u njihov sektor koji je tačno određen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve