Nova vest
Fudbal

Nedelja, 09.12.2018.

23:31

Leonardo: Zlatan ne dolazi u Milan

Sportski direktor Milana, Leonardo, poručio je da neće biti ništa od povratka švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića na "San Siro".

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Leonardo: Zlatan ne dolazi u Milan
Photo by Katharine Lotze/Getty Images

Nedeljama unazad se spekulisalo da će se iskusni napadač vratiti u redove roso-neta za koje je igrao u periodu od 2010. do 2012.

Međutim, Leonardo je konačno posle remija sa Torinom (0:0) otklonio sve dileme.

"Ibrahimović neće doći. Od poičetka nam je govorio da ako bude zadovoljan uslovima u Los Anđelesu da će tamo ostati. Otuda je jasno da neće doći kod nas. Dao bi nam dodatnu snagu, ali to nije sada moguće. Govorimo o ekipi koja je četvrta i ne treba zaboraviti kroz kakve smo teškoće prošli. Sva ta pravila od finansijskom fer pleju su postali prava zagonetka, teško je sve razumeti, čekamo da vidimo šta će biti. Sa pojačanjima u vezi i napadu tim bi bio znatno jači", rekao je Leonardo.

Postoji opcija da se na zimu u Milan prseli Sesk Fabregas.

"Proučavamo situaciju. Pričali smo o tome, čekamo da vidimo šta će biti. Što se tiče Lukasa Pakete, on će biti značajno pojačanje. O njemu sam pričao i ranije. Ako nam se oporave svi igrači, imaćemo dodatnih alternativa", dodao je Leonardo, koji je rekao i da je što se tiče trenera Đenara Gatuza sve čisto i da on normalno nastavlja da radi svoj posao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve