Nova vest
Fudbal

Nedelja, 09.12.2018.

18:50

Doerti za pobedu Vulvsa u Njukaslu

U pretposlednjem meču 16. kola Premijer lige fudbaleri Vulverhemptona slavili su kao gosti u Nujukaslu sa 2:1.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Doerti za pobedu Vulvsa u Njukaslu
Photo by Stu Forster/Getty Images

Bio je to meč u kojem su obe strane pokušale da dođu do pobede koja bi ih pogurala ka sredini tabele, ali Njukasl je ponovo razočarao pred svojim navijačima.

Vulvsi su prvi stigli do gola i to u 17. minutu preko Dioga Žote. On je bio na pravom mestu posle centaršuta Eldera Košte sa desne strane, nije mu bilo teško da matira Martina Dubravku.

Nije se dugo čekalo na izjednačenje. Samo šest minuta posle gola gostiju, zatresla se i njihova mreža.

Slično vodećem golu Vulvsa, sada je Njukasl napao po desnoj strani, bio je to odličan centaršut Salomona Rondona, a Ahoze Perez je bio na pravom mestu, šutirao je glavom za 1:1..

Njukasl je ostao sa desetoricom u 57. minutu. Zbog preoštrog starta sudija Majk Din je u svlačionicu pre vremena poslao De Andrea Jedlina.

Imao je gostujući tim veliku šansu u 76. minutu, ali je Raul Himenes pogodio prečku. Pet minuta kasnije oprobao je šut i Met Doerti, ali je Dubravka bio siguran.

Ipak, Doertiju se ukazala prilika i u četvrtom minutu nadoknade vremena. Ovog puta bio je precizan, doneo je tako pobedu i veliku radost gostima.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve