Nova vest
Fudbal

Nedelja, 09.12.2018.

14:28

Crveni za Đuričića i Milenkovića, šest golova i remi Fiorentine u 96!

Fudbaleri Sasuola odigrali su nerešeno s Fiorentinom 3:3 u meču 15. kola italijanske Serije A.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Crveni za Đuričića i Milenkovića, šest golova i remi Fiorentine u 96!
Getty images

Prvo poluvreme je bilo nezanimljivo i bez mnogo uzbuđenja koja je doneo drugi deo igre jer su svi golovi viđeni u drugih 45 minuta.

Viđena su i dva crvena kartona i oba za srpske internacionalce! Prvi je dobio Filip Đuričić, a drugi Nikola Milenković. Đuričić je u dresu Sasuola morao van terena posle samo deset minuta od ulaska u igru u 76. minutu.

Za minut je dobio dva žuta kartona, prvi zbog starta nad Laurinijem, drugi zbog prigovora, pa sudija Čifi nije oklevao. Drugi crveni karton je dobio Milenković u 91. minutu zbog prigovora pošto je već imao žuti karton od 25. minuta.

Sasuolo je poveo sjajnim udarcem Dankana u 63. minutu. Njemu se lopta odbila na dvadesetak metara od gola, namestio je "probušio mrežu".

Babakar povećava na 2:0 u 68. minutu, da bi Simeone vratio neizvesnost Fiorentini golom za 2:1 u 70. minutu. Sensi je mogao u 80. da otkloni sve dileme u vezi sa pobednikom i tako je delovalo sve do isključenja Đuričića.

Fiorentina se bolje snalazila u kaznenom prostoru, pa je Benasi u 89. uspeo da postigne gol za 3:2, a onda Miraljas posle dodavanja Pesele u 96. minutu da pošalje loptu u suprotan ugao gola Konsiljia i tako otkine bodove Sasuolu za 3:3.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve