Nova vest
Fudbal

Petak, 07.12.2018.

13:00

Milojević: Ne bavim se statistikom, niti razmišljam o PSŽ

Vladan Milojević pred Napredak, od koga je Zvezda izgubila poslednji put u Superligi pre 14 meseci, kaže da takav niz nije odraz dominacije "crveno-belih".

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević: Ne bavim se statistikom, niti razmišljam o PSŽ
Starsportphoto

Milojević je dodao da se ne bavi statitistikom, niti razmišlja o susretu sa Pari Sen Žermenom u Ligi šampiona.

Zvezda je poslednji put u Superligi izgubila 1. oktobra 2017. godine u Kruševcu (1:0), ali Milojević nije želeo tome da pridaje veliku pažnju.

"Nismo toliko dominanti, niti je slaba liga, ne bavim se statistikom, zanima samo naredna utakmica. Ekipe su veoma dobre, mi se foksuriamo samo na sebe i drago mi je da igrači odrađuju ono što vežbamo na treninzima", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Milojević je pozvao navijače da pruže podršku u utakmici koja ima humanitarni karakter za pomoć srpskom narodu na Kosmetu.

"Ulazimo u ciljnu ravninu prvenstva, ostalo je još nedelju dana i tri teške utakmice. Najpre Napredak, neugodina ekipa što se nas tiče, prošle sezone bio je rezultat koji je bio, ali nije pokazao stanje na terenu. Napredak je stabilan superligaš, ima kontinuitet i uvek igra nadahnuto protiv nas, posebno u Beogradu".

Prema njegovim rečima, potrebna je puna koncentracija kako bi Crvena zvezda došla do nova tri boda.

"Ne razmišljamo o Pari Sen Žermenu, uvek je sledeća utakmica najbitnija", rekao je Milojević, uz napomenu da se golman Milan Borjan dobro oseća posle povrede u Subotici.

Baš zbog čestih povreda trener Zvezde kaže da ga raduje što ima veliki fond igrača.

"Imamo dubok 'roster', često sam to napominjao... Mnogi zaslužuju da igraju, ali nema toliko prostora. Povrede su sastavni deo takmičenja, u poslednje vreme smo imali te probleme, a sad se svi vraćaju polako svi. Ima i zasićenosti, ali profesionalci smo i pokušavamo da ignorišemo to. Moramo da budemo fokusurani", završio je on.

Utakmica 20. kola Crvena zvezda – Napredak igra se u subotu na stadionu "Rajko Mitić" od 19 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve