Nova vest
Fudbal

Petak, 07.12.2018.

10:10

Hipi Arsenal: Igrač udisali gas smejavac na londonskoj zabavi

Arsenal je najavio da će ispitati šta se dešavalo na jednoj londonskoj zabavi na kojoj je veći broj igrača ovog kluba koristio takozvani "gas smejavac".

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Hipi Arsenal: Igrač udisali gas smejavac na londonskoj zabavi
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Kako je preneo "San", sve se dogodilo početkom avgusta, četiri dana pre starta sezone u Premijer ligi. Na partiju je osim igrača Arsenala bilo i 70 devojaka.

Kako je pokazao snimak, gas iz balona su udisali Pjer Ejmerik Obamejang, Aleksandar Lakazet i Mateo Genduzi. Ovaj poslednji je na trenutak izgubio svest

Na snimku se takođe vidi kako je Mesut Ozil ponudi balon Henriku Mkhitarijanu, ali je Gruzijac odbio da to uzme. Osim njih, na snimku su bili i Škodran Mustafi i Sead Kolašinac.

Arsenal je najavio sprovođenje interne istrage.

"Igrači će biti konsultovani ovim povodom i svakako ćemo ih pidsetiti šta su im dužnosti i obaveze kao predstavnicima ovog kluba", izjavio je portparol londonskog kluba.

Inače "gas smejavac" ili azotsuboksid je gas koji je legalan, ali koji kada se udiše u većim količinama može imati ozbiljne posledjice. Koristi se u medicini kao anestetik, ali ističe se da je u stanju da izazove smeh, euforiju i podizanje raspoloženja.

Ovo nije prvi put da se igrači u Premijer ligi optuže za upotrebu ovog gasa. Rahim Sterling, Saido Berahino i Džek Griliš su takođe činili isto.

Inače, Arsenal je prva dva meča u sezoni, sa Mančester sitijem i Čelsijem, izgubio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve