Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 06.12.2018.

12:25

Ben: Moja najbolja polusezona u karijeri

Napadač Crvene zvezde Mohamed el Fardu Ben, dvostruki strelac u pobedi nad Spartakom u Subotici, priznao je da ove polusezone igra najbolji fudbal u karijeri.

Izvor: B92

Autor:B92

Ben: Moja najbolja polusezona u karijeri
Foto: Starsport

Ben je u svim takmičenjima postigao 15 golova, a poslebno se istakao u kvalifikacijama za Ligu šampiona i samom takmičenju (sedam).

"Ovo je možda i najbolja polusezona u mojoj karijeri. Još uvek nije gotova, nadam se da ću povećati broj golova i da se neću zaustaviti", rekao je Ben za klupski sajt.

Fudbaler sa Komorskih ostrva u Subotici je pogodio iz penala i na asistenciju Veljka Simića za novi ubedljiv trijumf crveno-belih.

"Mnogo puta do sada sam rekao da sam siguran u sebe kada spustim loptu na "belu tačku". To se potvrdilo i juče. Kod drugog gola Simić mi je uputio odličan centaršut i nije mi bilo teško da zatresem mrežu", rekao je Ben, naglašavajući da je pobeda na "odličnom terenu potpuno zaslužena".

Sada je samo Napredak u glavi, iako Zvezdu tri dana kasnije čeka utakmica protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona, govori Ben.

"Sada razmišljamo samo o Napretku i o tome kako da nastavimo pobednički niz u domaćem šampionatu. Veoma je bitno i za tim i za mene što pobedjujemo, dodatno nam raste samopouzdanje", zaključio je Ben.

Ben je nepunu godinu član Crvene zvezde u koju je došao iz Olimpijakosa, a ranije je igrao još za Panionios, Levadijakos, Veriju, kao i francuske klubove Van i Avr.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve