Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.12.2018.

11:50

Ljajićev brat: Ademu je lepo u Istanbulu, planira duže da ostane tamo

Adem Ljajić se prilično dobro uklopio u novu sredinu. Reprezentativac Srbije je nedavno u derbiju protiv Galatasaraja bio strelac gola za pobedu od 1:0.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Ljajićev brat: Ademu je lepo u Istanbulu, planira duže da ostane tamo
EPA-EFE/SEDAT SUN

Tim golom i trijumfom Bešiktaš se bodovno izjednačio sa rivalom posle 14 odigranih susreta u Superligi Turske, a Ljajić je bio jedan od igrača o kojima se naviše pričalo proteklih dana u Istanbulu.

O njegovom prelasku iz Torina u Bešiktaš na pozajmicu, pričao je za "Fanatik" i njegov brat Almir, koji vodi ženski rukometni klub Aurskog u Norveškoj. Iako Ademu pozajmica ističe poslednjeg dana juna naredne godine, on je otkrio da bivši igrač Partizana planira da ostane i duže u Istanbulu.

"Adem se konsultovao sa našim ocem kada je dobio poziv Bešiktaša. Otac je rekao, mi smo religiozni ljudi, muslimanske veroispovesti, Turska može biti samo dobro mesto da tamo igraš. Adem je napravio konačan izbor i posle toga je čak i kupio kuću u Istanbulu", rekao je Almir Ljajić.

Almir je ispričao i kako je svojevremeno Adem bio blizu Mančester junajteda.

"Dopadao se Aleksu Fergusonu, smatrao ge je jednim od najtalentovanijih igrača sa Balkana. Ali Fiorentina je bila brža. Posle u Interu nije imao iste vizije sa trenerom. u Bešiktašu je sve u redu, dopada mu se sredina i kaže da je srećan što je deo ovog tima", poručio je Almir Ljajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve