Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.12.2018.

23:00

Milivojević neumoljiv iz penala, šampion nekako sa Votfordom

Na startu 15. kola Premijer lige Mančester siti je savladao Votford, a na meču Kristal Palasa i Brajtona strelac je bio Luka Milivojević.

Izvor: LN

Autor: LN

Milivojević neumoljiv iz penala, šampion nekako sa Votfordom
Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Srpski vezista, koji trenutno ne nastupa za reprezentaciju, pogodio je sa bele tačke u 81. minutu, ali svojim golom samo smanjio ubedljivu prednost Brajtona, koji je slavio sa 3:1.

Na tom meču viđeno je dosta zanimljivosti, napadač domaćin Glen Marej je iz penala doneo prednost u petom minutu, da bi potom štoper Brajtona Šejn Dafi dobio crveni karton u 28.

Balogun je zamenio Grosa u 31. i u istom minutu postigao gol, a slično je odradio Floran Andon. On je zamenio Mareja u 35. minutu, a u četvrtom minutu nadoknade povisio na 3:0.

Mančester siti je sa 2:1 savladao Votford golovima Liroja Sanea i Rijaza Mahreza. Nemac je doneo 1:0 "građanima" u 40. minutu, a Alžirac je duplirao prednost gostiju u 51. Duakure je pogotkom samo smanjio prednost protivnika.

Vest Hem je odigrao još jedan briljantan meč pobedivši Kardif na domaćem terenu sa 3:1.

Sve je krenulo kada je Fabijanski odbranio penal Ralsu u 35. minutu, pa gosti iz Velsa nisu uspeli da povedu i na poluvreme se otišlo bez golova.

"Super izmena" Lukas Peres, koji je zamenio povređeno Marka Arnautovića, za samo pet minuta postigao je dva gola, a na 3:0 je povosio Mičal Antonio. Gol za goste postigao je Marfi u petom minutu nadoknade meča.

Atraktivni Bornmut takođe je slavio, oni su bili bolji od Hadersfilda na domaćem terenu sa 2:1.

Tim Edija Haua je rešio meč za 20ak minuta – Rajan Frejzer i Kalum Vilson su po jednom asistirali i pogodili, i sa ta dva gola doneli pobedu svojoj ekipi.

Hadersfild je u 38. smanjio preko Terensa Kongola, nastavio da napada svim silama i apsolutno nadigrao domaćina, međutim nije uspeo da postigne više nijedan pogodak.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve