Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.12.2018.

17:05

Siti bez Aguera do dve nedelje, Liverpul bez Manea i Robertsona

Fudbaleri Mančester sitija i Liverpula biće oslabljeni u svojim narednim mečevima Premijer lige.

Izvor: LN

Autor: LN

Siti bez Aguera do dve nedelje, Liverpul bez Manea i Robertsona
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Oba tima gostuju u 15. kolu Premijer lige, Siti u utorak od 21.00 igra protiv Votforda, a Liverpul u sredu od 20.45 protiv Barnlija.

Serhio Aguero, jedan od najboljih fudbalera Sitija, propustio je meč prošlog kola u kojem su "građani" savladali Bornmut, ali njegovi problemi su izgleda tek počeli.

Menadžer ekipe Pep Gvardiola izjavio je da nije potpuno siguran šta se tačno dešava sa popularnim Kunom, ali su britanski mediji prvo otkrili da Aguero nije otputovao na gostovanje Votfordu, a zatim preneli da se očekuje da Argentinac pauzira do dve nedelje, ako je verovatni novinarima sa Ostrva.

Sitiju meč ovog kola nije toliko bitan koliko je sledeće u kojem će ugostiti Čelsi.

Liverpul ima slične probleme kao šampion Engleske, jer će sigurno biti bez Sadija Manea protiv Barnlija, dok je moguće da sa meča izostane i levi bek Endrju Robertson.

Mane je zadobio posekotinu na stopali u zbog toga ne može ni da obuče kopačke, dok Robertson ima problem sa kukom, ali odluka o tome da li će on igrati protiv Barnlija i dalje nije donesena.

Maneovu poziciju će najverovatnije preuzeti Đerdan Šaćiri, koji je svakako trebalo da se nađe u startnih 11, ali će odsustvom Senegalca verovatno dobiti priliku da igra još ofanzivnije.

Što se tiče Čelsija, koji gostuje Vulvsima u sredu od 20.45, oni nemaju problema sa povredama i svi su zdravi, pa i Markus Alonso i Mateo Kovačić koji su osetili nelagodnosti u prošlom kolu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve