Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.12.2018.

17:25

Aspilikueta spreman da deceniju provede u Čelsiju

Španski fudbaler Sesar Aspilikueta potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa londonskim klubom, koji će ga zadržati na Stamford bridžu do leta 2022. godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Aspilikueta spreman da deceniju provede u Čelsiju
Photo by Justin Setterfield/Getty Images

"Veoma sam srećan što sam produžio ugovor sa Čelsijem. Od kada sam došao, uživam igrajući za ovaj klub i navijače. Svaki put kada izađem na teren se želim da odigram svoj najbolji fudbal. Verujem da ima još mnogo toga pred nama i da ćemo uspeti da zadržimo Čelsi tamo gde mu je mesto", rekao je Aspilikueta kom je prethodni ugovor s klubom isticao na leto 2020. godine.

Aspilikueta je na leto 2012. godine došao iz Olimpika iz Marselja u Čelsi i od tada je odigrao 298 utakmica za londonski klub. On je s "plavcima" osvojio dva trofeja u Premijer ligi, i po jedan u Liga kupu i Ligi Evropa.

Kako je ocenila direktorka kluba Marina Granovskaja, Aspilikueta je dokazao u prethodnih šest godina da je jedan od nosilaca igre "plavaca".

Ukoliko Španac odradi novi ugovor do kraja u Čelsiju će zvanično provesti celu deceniju svoje karijere.

"Ovim ugovorom će Sesar biti deset godina u klubu, stoga verujemo da će u naredne četiri biti deo novih uspeha", rekla je Granovskaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve