Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.12.2018.

15:55

Murinjo: Imamo problema, ali Arsenalu neće biti lako

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da Arsenal dolazi na megdan "đavolima" u nevreme, ali da mu neće biti lako.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Murinjo: Imamo problema, ali Arsenalu neće biti lako
Getty images

Dve ekipe igraju u sredu od 21 sat u 15. kolu Premijer lige. Arsenal dolazi na Old Traford posle tri pobede, a Junajted posle dva remija i trijumfa nad Jang Bojsom.

Takođe, Arsenal je u ligi izgubio samo prve dve utakmice od Mančester sitija i Čelsija i od letos mu ide dobro u Engleskoj.

"Igramo protiv dobrog tima u pravom trenutku (za njih) i u isto takvoj seriji rezultata i bez mečeva koje igraju u Ligi Evrope. Kada igrate tamo obično se opredeljujete za rezervne postave i možete da odmorite ostatak prvog tima, igrače koji bi igrali Ligu šampiona gde moramo da igramo sa maksimalnim potencijalom. Nakupljanjem mečeva, do decembra mnogi počnu da plaćaju cenu", rekao je Murinjo koji dodaje da je Liga Evrope dobra da se i rezerve razigravaju pa je tim kompletniji.

"Plus, tu je i samopouzdanje dobrih rezultata jer kad igrate LE imate dobre rezultate i lako pobeđujete. Težak meč je pred nama ali i pred njima uprkos svim našim problemima sa igračima i izborom, neće biti lako"
, istakao je Portugalac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve