Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 03.12.2018.

17:30

Jovančić: Drago mi je što zvezdaši cene moj trud

Fudbaler Crvene zvezde Vladimir Jovančić rekao je da mu prijaju pohvale zbog odličnih igara ove sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Jovančić: Drago mi je što zvezdaši cene moj trud

"Prijaju pohvale, ne ispratim sve komentare, ali mi ih neretko drugari proslede i svi su pozitivni. Drago mi je što zvezdaši cene moj trud, ali i igru celog tima", rekao je Jovančić za sajt kluba.

Jovančić igra odlično ove sezone, a nastupio je i u drugom poluvremenu utakmice sa Napolijem u Ligi šampiona iako tada nije bio potpuno oporavljen od povrede.

"Potpuno sam se oporavio od povrede, u Napulju sam igrao 30 minuta, protiv Voždovca 60 i zdravstveni problemi sada su prošlost. Nadam se da ćemo već u sredu, u Subotici, nastaviti sa usponom forme", kazao je Jovančić.

Zvezda je u nedelju pobedila Voždovac i ima devet bodova više od drugoplasiranog Radničkog, a 13 od Partizana koji je na trećem mestu u Super ligi Srbije.

"Ponovo smo se udaljili, ali prednost ne sme da nas opusti. Predstoji nam još pregršt utakmica, ali i podela bodova. Potrudićemo se da održimo visok nivo igre i rezultata jer dokle god pobedjujemo nije bitno kakav učinak imaju rivali", naveo je vezni fudbaler crveno-belih.

Zvezda će u sledećem kolu prvenstva u sredu gostovati Spartaku u Subotici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve