Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.12.2018.

22:00

Milojević: Boaći nije spreman, drago mi je zbog Pavkova i Jovančića

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević čestitao je svojim igračima na pobedi nad Voždovcem i kritikovao ih rekavši da se ne poštuju neki dogovori iz svlačionice.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Milojević: Boaći nije spreman, drago mi je zbog Pavkova i Jovančića
StarSport

Crveno-beli su pobedili "Zmajeve" sa 2:0 na svom terenu u 18. kolu Superlige, golovima Lorenca Ebisilija i El Fardu Bena u 29. i 33. minutu.

Zvezda je uglavnom kontrolisala meč, Voždovac je imao nekoliko šansi u kojima su bili Stuparević i Mihajlov, ali nisu uspeli da postignu gol.

"Dosta stvari je bilo dobro, ali ima i onih koje moramo da popravimo, ne sviđaju mi se, ne volim to... Nešto smo se dogovorili, onda dogovor ne poštujemo. Sve u svemu čestitam mojim igračima na zasluženoj pobedi, Voždovcu na jednoj super igri. Dobra su ekipa sa jako dobrim pojedincima i želim im sve najbolje u nastavku prvenstva", rekao je Milojević posle utakmice.

Boaći prema njegovim rečima još nije ni blizu toga da bude spreman i minute je dobio samo da bi "osetio teren" posle pauze duge više od mesec dana. S druge strane, Pavkov i Jovančić su sada zdravi.

"Mogu da budem zadovoljan i što smo danas imali Jovančića i Pavkova posle dužeg vremena. Znate kako, to su velike pauze gde je potrebno nekoliko utakmica da bi se vratili u ritam. Sve u svemu zadovoljan sam igrom, ali ima i nekih delova gde ulazimo u neku konfuziju, a to nam se izdešavalo i može da dođe do trenutka primljenog gola. Iz utakmice koju kontrolišete, možete da dođete do primljenog gola i nervoze što nam u ovom trenutku nije potrebno",
kazao je Milojević.

Šef struke Voždovca Dragan Aničić smatra da je Zvezda zasluženo pobedila, ali da se njegovom timu konstantno dešava ista greška - da ne koristi šanse koje stvori.

"Čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi, za toliko su bili bolji danas. Žao mi je što nismo iskoristili neku od prilika koje smo imali jer mislim da smo zaslužili bar jedan pogodak. Ponavlja nam se to da igramo, da stvaramo šanse i da to ne možemo da materijalizujemo. Više sam sam sebi postao dosadan sa tim. Treba da nastavimo da radimo i nadam se da ćemo već protiv Radničkog iz Ništa da materijalizujemo tu igru koja ne mogu da kažem da je loša",
istakao je Aničić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve