Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.12.2018.

20:05

Jović ne prestaje sa golovima, Volfsburg prekinuo seriju Ajntrahta

Srpski napadač Luka Jović nastavio je svoju golgetersku seriju u Bundesligi, ali ovog puta njegov Ajntraht nije uspeo da upiše pobedu.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Jović ne prestaje sa golovima, Volfsburg prekinuo seriju Ajntrahta

Tim iz Frankfurta je izgubio kod kuće od Volfsburga 1:2 u meču koji je obeležio i veliki broj žutih kartona, ali i prekid serije Ajntrahta od pet uzastopnih pobeda u svim takmičenjima.

Volfsburg je poveo u 31. minutu golom švajcarskog internacionalca Admira Mehmedija. On je dobio loptu od Ginčeka i iskosa gađao suprotan ugao gola Ajntrahta za 1:0.

Asistent kod prvog gola Danijel Ginček duplirao je prednost Volfsburga u 68. minutu. On je na drugoj stativi sačekao fantastičan centaršut Redžbečaja. Pet minuta ranije u Ajntrahtu je iz igre izašao Mijat Gaćinović, a ceo meč je odigrao Filip Kostić.

Ajntraht uspeva da smanji zaostatak tek u finišu. Haler je dobro ispratio centaršut posle prekida, bio je nesebičan i spustio je glavom loptu Joviću u peterac.

Srpskom fudbaleru nije bilo teško da to iskoristi i sa tri, četiri metra zatrese mrežu za 1:2. Njegov tim je posle ovog poraza peti sa 23 boda, dok je Volfsburg13. sa 18 bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve